Van alles en meer

Een zeer diverse dag: van pasgeboren babies tot een op te richten stichting, feedback van “op mij stemmers”, vergaderen in een artiestenfoyer (yes, helemaal goed) tot iets zwaar basaals als een dicussie over “actielijstjes”.

Met mijn kamergenoot kwam ik tot de conclusie, dat alle digitale revolutie ten spijt, waarin takenlijsten binnen Outlook, digitale gele post it’s en wie weet wat voor geavanceerde toepassingen nog meer, er uiteindelijk toch niets meer voldoening geeft dan gewoon lekker op de achterkant van een nog ongeopende giro- enveloppe op te schrijven wat je nog moet doen.

Al naar gelang je stemming:

  • kras je de genomen actie mild of heftig door

    zet je vinkjes

    maak je een triomfantelijke krul

En om jezelf soms moed in te spreken, begin je met het opschrijven van dingen die je al gedaan hebt om die meteen af te kunnen strepen/vinken/krullen,en/of kun je onder het motto “eerst de zuurkool, dan de worst” (hetgeen bij mij andersom moet want ik houd meer van zuurkool), het lekkerste voor het laatst bewaren.

Wat een herkenning, eentje die vast vele malen groter is dan alleen binnen onze werkkamer.


admin