Bloggen met de bus

Per OV onderweg naar Utrecht voor een dagje gastbloggen bij de Femke on Tour karavaan.

Een: drukke tram met een bestuurder met ochtendhumeur. Terecht en vast al voor de zoveelste keeer in zijn leven vraagt hij de pasagiers naar voren te lopen. Hij moppert zo lang door en sleept er van alles bij, dat het al snel duidelijk is dat hij voornamelijk zichzelf dwars zit vandaag. Dat wordt nog een lange dag. Ik probeer hem nog een beetje op te vrolijken door hem een stralende glimlach een een “fijne dag” te geven.

Met koffie en zitplaats in de trein, kijk ik veelvoudig naar het lachende gezicht van Marijnissen op het papier van de Metro, de uithaal van Bos naar het CDA en de mooie persiflage op Shaffy’s Sammy “Links Wouter…..want dat geeft het hart weer lucht”.

Ondertussen de vele gesprekken, onderzoek naar het soort treinkaartje dat je hebt.

Ik heb veel zin in mijn gastverslaggeverschap van vandaag


admin