Den Ilpen

Ah, mogen wij dit jaar ook een beetje Den Ilpen?

Marco is gek op lichtjes en al de kerstspullen weer in de etalages staan, beginnen de onderhandelingen.

Lichtgordijnen, lampjes en lichtkabels.

Het liefst zouden hij en de kinderen ook onze blinde zijmuur vullen met een lichtboodschap, dat de Vonken u een goed 2007 wensen.

Nou hoef ik me over dat laatste niet al te aangesproken te voelen want veel verder dan het trouwboekje komt die naamsvermelding voor mij niet maar toch.

Vandaag kwam met veel trots de eerste buit binnen: een kerstboom en een lichtkabel.

Met een vette grijns vertrok Marco naar boven om zijn lichtkabelbuit te gaan bevestigen, maar hij kwam al snel wat beduusd weer naar beneden: de lichtkabel is niet wit maar hardstikke bont, er hangt nu zo'n kermis boven mijn raam dat ik mijn bureaustoel toch maar wat verder van het raam verwijder, anders zit ik heftig in de etalage.


admin

1 COMMENT
  • Ingrid

    Dat vraagt om een foto natuurlijk!

Comments are closed.