Divers

Het weekend ging over veel:

Zaterdag op pad naar Amersfoort voor de Nivon Pinksterkamp vergadering: vanuit diverse plekken in het hele land werken we aan de invulling van het kamp voor 2007, zo heel af en toe samenkomen en de puzzelstukjes bij elkaar leggen.

Dat geeft veel energie en de treinreis met koffie, mooi uitzicht, gevulde speculaas en de krant is een lekker Mocona moment.

Schoonmaken, borrelen, de laatste land zien leggen aan de wereldbolpuzzel, verjaardagsfeestje in onze oude studentenkroeg (ze komen er nog steeds, maar wij zijn het duidelijk niet meer), het hoofd in een te druk zwembad leegzwemmen en vanavond toch maar de herhaling van een programma met Robert Long uitzetten op het moment dat Gerard Cox in beeld komt en je net al Barry Stevens gehad hebt: omdat Gerard Cox echt te erg is en je ook die avond nog aan het werk moet om een stuk af te leveren.


admin