Online in de rij staan

Vanochten in het weekend toch maar weer de wekker.
Om 10 uur achter de computer zitten om online kaartjes voor de Kaiser Chiefs te kunnen kopen.
Voelt minder zeker dan heel vroeg voor het postkantoor in de rij gaan staan, maar erg aantrekkelijk leek dat niet.
De website was behoorlijk overbelast en ik was pas na 23 minuten aan de beurt, de angst dat de kaartjes uitverkocht zouden raken groeide, maar ik had gelukkig beet en vanwege een mooi bedachte actie kon je concertkaartjes en de nieuwe CD tegelijkertijd bestellen, op 23 februari ligt die thuis op de mat, ruim op tijd om de nieuwe CD Yours Truly, Angry Mob nog goed tussen de oren te krijgen voor het concert.
De vorige CD ging op aanraden van zoon Mick vorig jaar mee op onze meivakantie en sloeg zo aan dat Tim nog maanden te pas en te onpas I predict a riot zong.

Update: de actie met de CD leek een beetje fout gegaan te zijn want na 10 minuten had je geen keus meer met of zonder CD was er alleen nog maar met, mij niet opgevallen want ik wilde de CD


admin

1 COMMENT
  • Frodo

    Bofferd!!…. ik was ietsje later (ongeveer kwart voor 11) en toen was alles al uitverkocht šŸ™

    Mocht je nog iemand kennen die alsnog een kaartje (liefst 2 natuurlijk) kwijt wil, dan hou ik me aanbevolen!

Comments are closed.