Het Alternatief


Woensdagavond at ik in Hillegom bij Het Alternatief.
Hillegom bleek na jaren Hoogeveen het alternatief voor mijn disgenoot, maatje uit mijn Masteropleiding van een aantal jaren geleden.
Twee keer per jaar eten, flipperen, bijpraten, de jaarlijkse r


admin

2 COMMENTS
  • Marc

    Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat ik weet wie je gast was! Leuk! Ben wel benieuwd geworden naar jullie brainwave van die avond.

  • Saranna

    Een mooi gegeven van zo’n weblog is dat de beter ingewijde lezers daar inderdaad meer uit kunnen halen, in dit geval is dat publiek 11 mens sterk, (alhoewel mijn echtgenoot naar aanleding van dit stukje ook al vroeg wat ik nu weer van plan was, terwijl hij echt wist met wie ik uit eten was)
    Leuk dat dat publiek mijn weblog ook weet te vinden, maar ja dat krijg je er misschien ook wel van als je onder de uitnodiging voor de volgende Mastersr

Comments are closed.