GroenLinkse Bloggers op het Binnenhof


foto: Jos van der Lans

Vandaag vergaderde de Eerste Kamer o.a. over de regeringsverklaring.
In diezelfde Eerste Kamer vond ook een interview voor het GroenLinks Magazine plaats over de functie van en beweegredenen voor het bloggen binnen GroenLinks plaats met een aantal actief bloggende GroenLinksers (de


admin

2 COMMENTS
  • Michel Klijmij

    Toch wel typisch, Maria houdt zich nog in maar alle andere dames zoeken gelijk Wouter Bos op šŸ™‚

  • Saranna

    Tja bizar, en dat terwijl ik alleen zijn voorkant langs zag wandelen, zijn achterkant of een vrij specifiek deel daarvan was al zoveel besproken, dat ik dan n zo’n geval wel de aandacht kwijt ben. Alhoewel ik eerlijk moet toegeven dat toen ik dit stukje van mijn weblog schreef, dacht: ze zullen toch niet denken dat ik naar het ……tje van keek. Quod non.

Comments are closed.