blogstilte

De laatste dagen is het heel relaxed in Huize Overtoom: beetje wassen voor de vakantie, de laatste mailtjes, huis schoonmaken om het over te kunnen dragen aan onze Berlijnse vrienden die vanaf maandag twee weken ons huis overnemen, en veel Tour de France kijken.
Marco heeft eindelijk ook vakantie en hij viert het begin daarvan door veel Tour te kijken en veel commentaar te geven (als Ducrot ooit niet meer kan praten, kan Marco zo voor hem als verslaggever in de plaats, hij zegt hetzelfde en vaak ook nog een minuutje eerder ook).
Vanaf maandag 16 dagen Amerika, dan heb ik weer wat te vertellen.
Morgen wisseling van de wacht in huis, 9 mensen in huis en te slapen met de gaande en komende koffers in de gang, met zijn allen eten en de zondagavond samen met de Berlijnse vrienden doorbrengen (inpakken is dan klaar hebben we afgesproken) waardoor we waarschijnlijk straks ontspannener dan ooit zullen vertrekken.


admin