Appeldank


Met mijn hoofd al in Zuidoost waar ik die avond een vergadering zou voorzitten, met mijn oren aan de telefoon midden in het werk voor aanstaande maandag, verliet ik de tram en liep de metro in.
Ik was met mijn hoofd niet erg bij de omgeving, maar spotte in mijn ooghoeken de appels – GroenLinks reageerde mijn reflex en ja hoor direct daarna zag ik de bekenden.
Een appeltje als dank voor het rijden met het openbaar vervoer in het kader van De week van de Vooruitgang. een charmante actie. Ik moest door en kon niet helpen maar ben wel lekker opzichtig met appel en folder in de metro gaan zitten.


admin

2 COMMENTS
  • Marianne Heesen

    Je wil niet weten hoeveel mensen met een telefoon aan hun oor de metro ingaan of weer uitkomen. Het grappigste is als je dan in het telefoongesprek betrokken wordt: “oh, ik krijg een appeltje”, tegen de andere kant van de lijn.
    Je had er trouwens best een paar kunnen menemen om uit te delen in de metro.

  • Saranna

    Hoi Marianne, Dat wil ik geloven. Ik vind het zelf eigenlijk maar niets al dat gebel onderweg, bewijst maar weer eens dat je dan weinig oor en oogs voor je omgeving hebt. Plus dat je hoofd er zo mee aan de slag is, dat je niet eens bedenkt dat je ook wel wat appeltjes de metro mee in kunt nemen. Thx. Volgende keer wel!

Comments are closed.