How do you like your eggs in the morning?

Het recept voor het begin van de week luidde: “vroeg naar bed”, hetgeen gezien het afgelopen weekend bepaald niet onverstandig was.
Eigenlijk wil ik dat ook, maar het wil niet.
Ik kan overdag broeden en zonder dat lukt het ook niet, maar het bebroedde ei legt zich vaak pas ’s avonds.
Ik verzoen me met mijn biologische eierwekker en ga tevreden dan maar wat later maar wel uitgebroed naar bed.


admin

4 COMMENTS
 • Maarten Meulendijks

  Hoi Saranna, ik ben al heel erg lang, echt al vele jaren, op zoek naar het liedje van je blog van vandaag. How do you like your eggs in the morning, en dan zingt een vrouw iets van hmm, I’d like mine with a kiss. Weet jij misschien van wie dat liedje is zodat ik het kan vinden op het net? Dat zou heerlijk zijn, na jaren en jaren eindelijk rust in mijn hoofd over dit liedje. Bedankt alvast! Groeten, Maarten

 • saranna

  Hoi Maarten,

  Het is een duet van Dean Martin en Helen O Connell:

  HOW D’YA LIKE YOUR EGGS IN THE MORNING ?
  From the film “Rich, Young And Pretty” (1951)
  (Nicholas Brodszky / Sammy Cahn)

  Jane Powell, Vic Damone & Four Freshmen (Film Soundtrack) – 1951
  Vic Damone – 1951
  Dean Martin & Helen O’Connell – 1951

  Hier vast een link naar YouTube waar het liedje in diverse persiflages te vinden is maar gelukkig wel met het oorspronkelijke geluid: http://nl.youtube.com/watch?v=M6YNt0QVgDU
  Ook bij mij zit het trouwens weer in mijn hoofd nadat ik die tekst geschreven had, heb het dus maar even voor je opgezocht. Veel plezier er mee.

 • Maarten Meulendijks

  Dankjewel!!

 • Maarten Meulendijks

  Jahaa, ik heb de mp3 voor op de ipod. Geweldig! Nogmaals bedankt.
  In mijn hoofd zat de tekst trouwens andersom, dan vroeg de man aan de vrouw hoe zij haar eggs in the morning wil. Maar ik had het kunnen weten, ouwe film, vrouw verzorgd man, dus zij kookt de eieren en de toast. Maar ja, in mijn hoofd duikt de verliefde man de keuken in om het ontbijt voor zijn geliefde te maken. Helemaal verbaasd was ik over het jaartal: 1951. Hoe ken ik dit nummer dan? Jij ook zei je. Wij kunnen een liedje niet uit ons hoofd krijgen uit jaren voor we geboren werden. Eigenaardig.
  Maar ik ben erg blij dat ik het nummer eindelijk heb.
  Maarten

Comments are closed.