Toekomst GroenLinks: wisselend bewolkt met opklaringen

De afgelopen weken maakte ik mij even zeer persoonlijk verklaarbaar zorgen over de zeer nabije toekomst van GroenLinks terwijl we in de peilingen toch een opstekende boost kenden.
Ik was druk bezig met het voor elkaar krijgen van de aan mij toebedeelde workshops voor het Discussie in de Tent weekend dat ondertussen toch wel heel dichtbij komt: terwijl het bungalowgezelschap al geregeld is (inclusief invitatie voor de blogbungalow), we 6 mens sterk uit Amsterdam poolen (ja car) bleven er nare onaffe kantjes aan de workshops ondanks mailtjes, bedes, belletjes. Mijn uitgaande mailbox leek even overbelaster dan de inkomende mailbox en ik begon het somber in te zien, meer tijd er insteken bijna geen optie -heb ook nog een persoonlijke wens en maatschappelijke verplichting om wachtgeld te compenseren, liefst overbodig te maken door inkomsten en soms helpt nog meer tijd er in steken ook niet.
Gelukkig kon ik na een positief telefoontje van vanmiddag een krul door workshop


admin