Toekomst

Terwijl de toekomst al lang begonnen is, de Toekomst van GroenLinks aanstaand weekeinde een stevige impuls gaat krijgen en ik daar veel zin in heb, luister en kijk ik tussen de bedrijven door ter ontspanning naar een heel ander Toekomstproject via een website over scenarioleren naar een heel ander Toekomstraject over de Leefbaarheid in Amsterdam in 2050 , De Toekomst in het Groot een studium generale van de UvA waar studenten in 8 videopresentaties hele diverse toekomstbeelden laten zien (de stadsdelen bestaan nog, de klimaatveranderingen hebben hun verwoestende en bewustwordingswerk gedaan en het autoverkeer is in diverse scenario’s bijna uitgebannen) Wellicht ook wel wat voor GroenLinks na dit weekend zodat we we na het duiden van de trends het afstandelijke “scoren in de linkerbovenhoek” een wat menselijkere en beeldendere invulling kunnen gaan geven, hoewel 2050 mij dan wel wat te ver weg is
Voorlopig eerst maar even het weekend.


admin