Online Google matches

Was de afgelopen weken zovaak online, met zoveel verschillende missies en zoekopdrachten dat de Google sidebar in mijn mailprogramma bijna doldraaide.
Na een sessie kreeg ik zowel een advertentie sidebartip om te gaan leren Paaldansen, als de uitnodiging om interdim directeur in het onderwijs te worden.
Beiden natuurlijk even aansprekend en uitnodigend, maar hoe komt Google erbij?
Aaangezien ik veel zat op onderwijs, leren, leeromgeving, snap ik de invalshoek van Google wel, alhoewel ik dat paaldansen voor zover ik mijn binnenste zelf ken, toch nog niet echt een diepe wens van mij was.
Misschien heeft de zoekopdracht van mijn 10 jarig zoontje die zocht naar “sterke potions” als krachten voor zijn online spelletje, Google ook wel een beetje op het verkeerde spoor gebracht, of misschien ken ik mijzelf toch net niet zo goed als Google mij kent.


admin

1 COMMENT
  • Michel

    met zoeken op leer en leeomgeving mag je al lang blij zijn dat er geen sm-kelders uitkwamen šŸ˜‰

Comments are closed.