Kletsen met down under

Zit zo vaak achter en in computers, dat de mogelijkheden me allang niet meer (zouden moeten) verrassen.
Maar toich vanavond opeens weer even een Skype van mijn halfzusje uit Nieuw Zeeland: dat je gewoon een half uur kletst. Dat je in eerste instantie alleen maar door hebt dat je met haar aan hetpraten bent en pas lang daarna dat je ondertussen toch ook via de pc met de andere kant van de wereld verbonden bent. Ik werd en helemaal tevreden van.
Mooier is nog dat zij morgen op visite gaat bij mijn moeder en haar vriend die ook voor 7 weken in Nieuw Zeeland zitten. Morgenavond (voor hun ochtend) hebben we een nieuwe afspraak met mijn moeder erbij: de schellen zullen haar van de ogen vallen, want ze is een zelferkende digibeet, maar na de proeve van morgenavond vast overtuigd.
Al leer ik mensen wat er kan, zelf ervaren hoe leuk het is dat het kan is ook wel heel erg gaaf.


admin