Stukje geschiedenis kwijt

Mijn emailadres, mijn mobiele nummer, mijn status en nog een aantal van die dingen: ik heb ze met weinig moeite losgelaten toen ik stopte als stadsdeelvoorzitter.
Maar nu ik na een avond werken aan een weblogstukje opeens zie dat “mijn” verhalenwebsite” Over en Uit Oud-West” niet meer bestaat, word ik toch we heel pijnlijk geconfronteerd met het feit dat je bestuurlijk geen eeuwigheidswaarde hebt.
Dat was wel heel erg mijn ding, waar een boel liefde en meedenken in zat en waarvan ik helemaal niet wil dat die weg is……
Gelukkig ben ik donderdag weer even op het stadsdeel. Ik ga toch eens proberen of ik het residue van die website nog kan krijgen en eventueel als “iets uit het verleden” zelf kan hosten.


admin

2 COMMENTS
  • Ingrid

    Het zou niet moeten mogen! Als die prachtige verhalensite al geen intellectueel eigendom was, dan toch creatief eigendom. Op z’n minst een beetje lullig dat iemand niet even aan je gedacht heeft toen de boel offline werd gegooid. Gelukkig dat je het stadsdeelkantoor nog weet te vinden en ik duim met je mee op succes. En er bestaat toch ook nog ergens zo’n internet-archief waar je pagina’s van j

  • Saranna

    Gelukkig lijkt het er op dat het misschien wel een ongelukje is. Ik kreeg snel een mailje. Ze hebben een nieuw CMS en misschien is het daar per ongeluk uitgevallen. Anders hebben ze in ieder geval een copie voor me. Dus de dienstverlening en alertheid is nog steeds erg goed. Moet wel toegeven dat ik even heftige amputatiepijn voelde

Comments are closed.