Can I Zapp you?

Eventjes teruggetrokken in de international vistors lounge van de Bett.
Absolute information overload. Deze onderwijs en technologie beurs is groter dan welke andere beurs die ik ooit bezocht en zomaar opeens moet je er even uit omdat je evenwichtsorganen anders in de war raken.
Al eerder kwam ik op beurzen de “zappservice” tegen. De standhouder scant je badge en je krijgt alle informatie thuisgestuurd ipv het zeulen met catalogi en brochures, alhoewel ik toch ook weer een behoorlijke hoeveelheid verzamelde. Dat leidt regelmatig tot de vraag “can I zapp you?”
De minder rijke standhouders doen het nog gewoon met pen en papier (het huren van die dingen bij de congresorganisatie schijnt niet goedkoopt te zijn) en zij passen hun taal aan aan de digitaal gefortuneerden “can I write you down”? Dat liet mij de ruimte voor een gelijkluidend antwoord “As long as you don’t beam me up, I am fine with that”.
Ik duik zo nog een uurtje de beurshallen in en dan vanavond maar eens al die informatie verwerken.


admin