Dependance en France

Ba verjaardag gisteren, vandaag heel vroeg richting Frankrijk.
Plek waar we al 16 jaar vakantie vieren. Het onmogelijke maar door mij gedroomde is gebeurd: tweedehands caravan gekocht op de plek waar ik me sinds 16 jaar een tweede huis heb gevoeld, en vanwege uitval van en werkactviteit waarbij ik een aqntal dagen met een groep naar Noord Frankrijk zou gaan, ben ik opeen op mijn tweede thuisstekkie. Voelt goed en vertrouwd, maar tgelijkertijd vreemd: heb een caravan gekocht van ieman die ik ken en vorig jaar nog zag, maar die nu dood is. Zijn plek gaat nu de onze worden.
Ik loop door zijn caravan die nu de mijne is, idee vreemd, draai nog niet gevonden en mijn woorden naar hem die er niet meer is ook nog niet: t’is van mij maar ook nog niet en tegelijkertijd is de camping al jaren mijn tweede huis, nog even zoeken!


admin