Jarig

Ik had het bijna kunnen vergeten vanwege alles wat er vlak voor en vlak na kwam en komt.
Maar toch niet echt. Met 5 intensieve Nivon Pinksterkampdagen voor de boeg en ondertussen ook echt intensief achter de rug (nog geen tijd gehad voor mijn uitgebreide blog hierover, maar Femke met haar openingsspeech voor ons kamp was helemaal super en haar wens weer een “Grootzielig land” te worden viel als God’s woord in een Ouderling op zijn plaats gedurende het kamp) en het begeleiden van een 2-daags toekomsttraject direct aansluitend, wilden de v erjaardagsboodschappen al voor mijn vertrek vorige week geregeld zijn (voor het eerst aan de Albert en inderdaad vanavond keuirg afgeleverd).
Daarnaast heeft mijn digitale identiteit allemaal vriendjes met een keurig remindersysteem, de gelukwensen voor mijn verjaardag stromen al vanaf dit weekend binnen, dat blijft toch heel erg leuk!
Hadden we vorige week bij de Humanitas bestuursvergadering het onderwerp leden en vrijwilligersbinding op de agenda waar


admin