ffe klaar

Voor mijn gevoel: eindelijk thuis.

Ik heb twee inspirerende dagen achter de rug.

 

Woensdag gevuld met een lezing over terrorisme en met een langdurige sessie archtectenselectie voor een van onze Brede Scholen. Donderdag directeurenconferentie over Ouderbetrokkenheid in de breedste zin van het woord.

Het heeft allemaal meer met elkaar te maken dan je op het eerste gezicht zou vermoeden.

 

Na twee dagen heel veel opbrengsten, observaties en redenenen voor een stukje.

 

Net thuis want de directeurenconfenertie werd afgesloten met een etentje, is het even op: information overload en battery low.

 

Ondanks het feit dat mijn vrije tijd morgen nu al vergeven is aan een concert waar ik graag naar toe wil en er weinig inhaalslag zal zijn, geef ik toe : ik wil wel, de pen jeukt, maar de gaap overheerst.

 

Ik geef toe en ga naar bed.


admin