Van die kleine dingen

Waarom……kunnen ze nou nog steeds geen rits maken – of het nou in een kinderjas of een slaapzak is, waarvan niet constant de stof tussen de rits komt?

Ik was vanochtend echt op tijd op school maar moest in de klas zeggen dat Tim er wel was maar dat ik hem vooralsnog niet uit zijn jas kon krijgen.

Waarom……..zit ik elke keer als ik mijn zoontje toegang tot de computer heb gegeven 28 sites met “leuke spelletjes, Donald Duck, Lego en Jetix” dicht te klikken alleen maar omdat ik die andere twaalf pagina’s die openstaan niet kwijt wil?

Waarom…..laat ik mij door een zielige dochter die tot kwart voor zes op school zat omdat ze tot 5 uur een blokuur wiskunde had en daarna nog een proefwerk wiskunde moest inhalen, verleiden om alsjeblieft samen lekker op de bank naar Grey’s Anatomy te kijken terwijl ik weet dat ik dan blijf hangen en naar Evelien ga kijken en er nog van geniet ook?

Als dat alles is, snap ik in ieder geval wel waarom ik nog steeds zo’n goed humeur heb.


admin