Rotterdam

"Ik heb in tijden niet meer zo gelachen met een Amsterdammer".

Ik geloof dat ik dat maar volmondig als een rechtgeaard compliment beschouw en dat mijn integratie in de voornamelijk Rotterdamse Raad van Toezicht van Dock de goede kant op gaat.

Na de eerste drie vergaderingen vanavond een eindejaars etentje, afgezien van erg lekker eten ook weer een nieuwe entourage: niet vergaderen over waar je veel weet van hebt, maar de avond doorbrengen met redelijk onbekende mensen die allemaal hun sporen in het maatschappelijk veld verdiend hebben maar dan in en rond Rotterdam.

Het was uitermate gezellig en het blijft apart om het verschil in beleving tussen die twee steden te zien, zeker als je na zoektochten in de avond in Rotterdam, 's avonds laat het vertouwde Amsterdam weer binnenkomt. Hoop wel in de komende tijd nog veel meer over Rotterdam te leren.


admin