Samen Leren en de TiddlyWiki

Gisteren alweer de derde sessie van “mijn” Glas in de Klas leergang.
Deze keer over ELO’s en Wiki’s.
Hoe we het deden deden we het, maar na afloop van het collegedeel wilde iedereen opeens een ELO of liever nog zelf een wiki maken.
De eerste aanzet van een van de cursisten stond vanmiddag al online op onze leeromgeving, helemaal goed.
Zelf zat ik nog te worstelen met het maken van een projectwebsite voor iets anders, ik bluf dan wel stoer over alles wat er kan, mogelijk en makkelijk is, maar verwend als ik ben met de standaardfeatures van mijn Pivot blog tool, zijn mijn html/php en opmaakvaardigheden de afgelopen tijd niet sterk ontwikkeld en blijk ik bij al te precieze codes best een beetje “mijn blonde leercurve” te hebben, waardoor het resultaat niet erg op schoot.
Tijdens de lange nazit in de kroeg met


admin