paroles

De overstap naar Frankrijk goed gemaakt.
Het draadloze internet werkte alleen tot nu toe bijna niet mee: niet bij de tent zoals vorig jaar en verder erg vaak down.
Vandaag dus eindelijk wat achterstand wegwerken.

Maar bovenal vakantie.
Mijn jaarlijks ritueel van 40 baantjes zwemmen zodra het zwembad open gaat en ik het dus meestal voor mijzelf alleen heb, heb ik dit jaar aangevuld met een kopje koffie bij de kruidenier van het winkeltje. Mijn frans gaat hier weer met sprongen voouit: praat met iedereen (dus zoen ik ook met iedereen, want zo werkt dat met fransen als je ze gesproken hebt moet er elke dag even goededag gezoend worden, maar niet vaker dan e


admin

2 COMMENTS
  • zeppo

    als niet verder gekomen zijnde dan die papa en die pipe, ben ik zeer diep onder de indruk, oook zonder ziende blind in de sauna!

  • Ellen

    Dat beschouw ik als een aansporing! ‘Voir aveuglement’, dat is het denk ik ongeveer.

Comments are closed.