Geen fiets, maar geen wrak

Al wordt hij al 3 weken niet bereden, mijn fiets stond tot begin deze week trouw en standvastig te wachten op hernieuwd gebruik.
Nu is hij opeens weg. Er is een wrakkenactie van het stadsdeel geweest en ik ben bang (maar hoop tegelijk toch ook daarop) dat die stilstaande fiets volstrekt ten onrechte als wrak is aangemerkt.
Ik kan even niet fietsen maar moet morgen toch aan een charme en uitleg offensief gaan beginnen om mijn fiets van deze onterechte kwalificatie te gaan redden:
Okay de GroenLinks fietstassen zien er lang niet zo duurzaam uit als toen ik ze net had en aan mijn fiets is goed te zien dat hij een lang, gelukkig en intensief gebruik achter de rug heeft. Angstig voor een definitief negatief oordeel van de bahandelend fietsemaker, was ik elke keer weer blij als ik slechts met lichte druk de fietsenmaker er van wist te overtuigen dat hij de volgende opknapbeurt meer dan waard was.
“t is dat het zo onhandig is, anders zou ik er best lol in hebben het stadsdeel het verschil tussen een wrak en een intensief gebruikte fiets uit te gaan leggen. Ik moet dus op missie en waarschijnlijk naar het ver weg gelegen AFAC verzamelpunt om mijn fiets van een roemloos einde te gaan redden. Maar hij is het waard.


admin