Wakker in een vreemde wereld


In plaats van alle dingen die in mijn agenda stonden, lag ik opeens in het ziekenhuis, werd mijn wereld klein en lag ik even letterlijk en figuurlijk naast de snelweg.
Vorige week zaterdagnacht vroeg naar bed, na een heftige vrijdag en nog voor het echte einde van de wedstrijd Nederland Schotland. Rond middernacht weer wakker met een pijn die in de loop van de nacht steeds ondragelijker werd.
Na uren rondjes lopen, kruik, wrijven, spugen, aaien, douchen en krampen, gaf ik het op en de regie over aan mijn dochter (Marco was met de jongste een weekendje weg) die zeer kordaat de dokter belde. Nee ze kan nergens zelf meer naar toe, u moet komen. Binnen een half uur stond de ambulance voor de deur en werd ik afgevoerd. Het beeld van een nachtelijke ambulance voor je deur op de stoep en die krampende dame in roze ochtendjas met wilde natgedouchte haren zal ik niet snel kwijtraken. Dochterlief en ik waren het er in het ziekenhuis al snel over eens dat ik zo een verward opgebrachte junk had kunnen zijn, sexy is heel wat anders.
Zelf was ik eigenlijk al kwijt in een wonderlijke waas en stroom van pijn en heb maar vage herinneringen aan de rit en wat daarna kwam alhoewel ik nog wel weet dat ik de ambulancebroeder toevoegde dat ik hem 100 keer liever vond dan de dienstdoende dokter en dat alleen omdat hij mijn gezicht afveegde en Naar h


admin

5 COMMENTS
 • Michel

  Heftig hoor… Sterkte!

  (ben trouwens ook wel benieuwd naar hoe het praktisch leven is zonder galblaas… maakt dat uit?)

 • Steven de Vries

  Van harte beterschap!!!

 • Astrid

  Dat zijn met de pasen dan geen eitjes????
  Heel veel sterkte veel lachen, is even gevoelig maar een goede training voor de buikspieren
  En een keertje een wijntje uit proberen dat moet tenslotte ook getraind worden……..dikke knuf je Buuf GLer

 • Lot

  Kop op, veel beterschap. Hopelijk zien we je in Zutphen weer zo fit als een hoentje!

 • Huib te Pas

  Veel beterschap. Kwam per ongeluk op je site en zag het bericht over de galblaas. Had ik ook, vorig jaar. Als je een paar galsteenkolieken hebt gehad mag die er best uit. Eet nog net zo als met blaas en krijg alleen maar te horen dat ik goed uitzie. Viel kennelijk tegen net voor de operatie

Comments are closed.