Afscheid van twee Liefste Juffen“Twee unieke vrouwen in de dependance
Gaven steeds die kleutertijd, veel kleur en extra glans
Met aandacht, rust en liefde, bestierden zij hun klas
Ze laten je wensen, dat je zelf een kleuter was (2x)”Bovenstaande vertelt eigenlijk al bijna het hele verhaal…..

Bonus:

Samen in hun korte stukje gang deden zij dit meer dan 40 jaar op Het Winterkoninkje voordat we vrijdag groots en meeslepend afscheid namen in aanwezigheid van heel veel van hun kleuters en ze een boompje van ongeveer 1 meter kregen zodat ze bij hun vertrek naar Zeeland toch nog iets van de hun zo bekende lengte hadden om voor te blijven zorgen.
“Hun oudste kleuters” zijn ouder dan ik, de hoeveelheid afgeveegde neuzen, geplakte pleisters, gevierde verjaardagen, veterstrikdiploma’s en duizendrollen ontelbaar. Een onvergetelijk stempel en afscheid van niet allen twee “liefste juffen”, maar ook een beetje van een tijdperk.


admin