Lotte IS naar Amerika


Schiphol: Voorlopig even de laatste vriendinnenfoto uit de lange rij
die deze week gemaakt werd

Lotte gaat niet langer naar Amerika, Lotte is naar Amerika!
Marco, die haar weg brengt twittert in de grote Boeing 777 de melding dat het eerste biertje een goed idee blijkt en dat Lotte’s humeur weer opklaart.
Superblij dat Marco haar wegbrengt en dat ze samen de campus en de omgeving van Galesburg gaan verkennen.
Een waanzinnig nieuw hoofdstuk in haar leven waar ze lang naar toegewerkt heeft en ontzettend veel zin in heeft, al sloegen de zenuwen en de emoties de laatste uurtjes wel hevig toe.

Ik grapte door mijn tranen heen dat het voordeel van een digitale Lotte op afstand is dat ze tenminste nog uit te zetten valt, maar was met het abstracte concept naar Amerika een stuk vertrouwder dan nu met de concrete uitvoering daarvan.

Ik donderde ondanks goede voornemens toch moeiteloos in de Schipholemotieclichés, die nu Schiphol al lang weer verlaten is, helemaal niet aan Schiphol blijken te kleven en ook niet cliché voelen! Hoe blij ook voor Lotte, ik voel me gewoon verdrietig.

Mick, dezer dagen ook weer even thuis, is ziek en Tim mag ik zo alweer uit school halen en wat er achter bleef in Lotte’s kamer wil ook best onderhanden genomen worden, dus we komen de dag wel door. Vanavond om 23.30 krijgen we, hoop ik, de aankomstberichten.


admin

1 COMMENT
  • Margreet de Boer

    Ha Saranna,
    Ik kan me de tegenstrijdige gevoelens goed voorstellen. Sterkte ermee! en dat het op afstand genieten van een Lotte op avontuur de overhand mag krijgen

Comments are closed.