Zachtjes tikt de regen en genieten maar

De beloofde regen kwam best wel een beetje, maar deerde weinig. Een gewaarschuwd mens telt voor drie paraplu’s. Gezellig en ontspannen. Na de regeneieren durfde de kleinkinderbrigade ook de exercitie van zelfgeplukte en [[popup:eerbeekjam.jpg:zelfgemaakte bramenjam:]] aan.

[[popup:eerbeekafwas.jpg:Afwassen met de bolderkar:]], lekker [[popup:eerbeeklezen.jpg:lezen:]], uitgebreid boodschappen doen in Eerbeek alsof er in Amsterdam geen winkels zijn, samenzang en kampvuurverhalen zonder kampvuur, potje [[popup:eerbeekschaak.jpg:buitenschaak:]] en genieten van de regen op de luifel.

Ook de wespen lieten zich door het slechte weer niet bedonderen, een ware augustusplaag waarvan ik nog een lullige steek in mijn nek meekreeg die vanwege de zeer adequate familie-EHBO trommels binnen een minuut uitgezogen was. Die afgrijselijk afgeprijsde  [[popup:eerbeektent.jpg:nieuwe tent:]] voldeed meer dan aan de verwachtingen. Na de mooie camperreis, is dit toch ook wel weer erg genieten.


maureau