Brederode

te laat, te moe!

Ontevreden? dat hangt er van af hoe je het bekijkt.

Normaal gesproken is de laatse vraag een redelijke open deur.

Soms komt het echter er op aan of je je tevredenheid afmeet aan het proces, de resultaten of de gezamenlijke inspanning om ergens uit te komen.

Zonder over het bovenstaande iets te willen verklappen, want mijn voorkeuren ten aanzien van tevredenheidsmeting zijn maar ten dele voorspelbaar voor de buitenstaander en anders wel binnenkamers, citeer ik maar een van onze beroemde straatnaamgevers in Oud-West, want wie zei er ook alweer “het kan verkeren? Geen quiz. Antwoord Brederode.

Al verkerend, soms verkeerdend en meer dan soms  over verkeer gaand, haalden wij vanavond een mooi en verdedigbaar resultaat, al het andere kan verkeren.

Ik heb voorlopig even bijna al het nodige werk gedaan: morgen nog een dagvullend programma met veel belangrijke processen, maar morgenavond, no matter what, even een week in de ruimte van gezin, sneeuw en bergen. Riant vooruitzicht.


maureau