Dienstverlening

Afgelopen week mocht ik met belangrijke vertegenwoordigers van onze Dienstverleningsploeg onze in de Dienstverleningsmonitor verkregen 8 van onze burgers in taartvorm delen met en uitdelen aan al onze medewerkers die dat mogelijk hebben gemaakt.

Dienstverlenen doe je met zijn allen en het gaat alleen echt goed als je er ook allemaal voor gaat.

Alle moderne termen van front-, back- en midoffice zijn helemaal waar en dienstig aan de goede logistiek van het proces, maar dienstverlenen gebeurt door mensen. Als zij er niet voor gaan, ben je nergens. Als zij er wel voor gaan en er een eer in scheppen daar steeds maar nog beter in te willen worden, dan heb je een uitstraling en een team waarmee je voor de tweede keer op rij een 8 krijgt en tot de beste(n) van de stad behoort.

Voor hen die dat mogelijk maakten, schep ik daar graag nog net op de valreep


admin

Dienstverlening

Afgelopen week mocht ik met belangrijke vertegenwoordigers van onze Dienstverleningsploeg onze in de Dienstverleningsmonitor verkregen 8 van onze burgers in taartvorm delen met en uitdelen aan al onze medewerkers die dat mogelijk hebben gemaakt.

Dienstverlenen doe je met zijn allen en het gaat alleen echt goed als je er ook allemaal voor gaat.

Alle moderne termen van front-, back- en midoffice zijn helemaal waar en dienstig aan de goede logistiek van het proces, maar dienstverlenen gebeurt door mensen. Als zij er niet voor gaan, ben je nergens. Als zij er wel voor gaan en er een eer in scheppen daar steeds maar nog beter in te willen worden, dan heb je een uitstraling en een team waarmee je voor de tweede keer op rij een 8 krijgt en tot de beste(n) van de stad behoort.

Voor hen die dat mogelijk maakten, schep ik daar graag nog net op de valreep


admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *