Leuke avond en morgen rijk gevarieerde dag

23.38: Klaar met het lezen van stukken. Mijn agenda van morgen is als je het optimistisch bekijkt zeer gevarieerd en doordrenkt met mogenlijkheden om al fietsend ook nog wat buitenlucht mee te krijgen.

Voor de minder optimistischen is mijn agenda een drama:

8.00 gesprek op de school van een van mijn kinderen

9.00 Presidiumoverleg met de burgemeester en decentraal portefeuillehoudersoverleg onderwijs. Bij het laatste heb ik mij afgemeld, onder verontschuldiging want dat hoor ik voor te zitten maar het lukt me na veel pogingen nog steeds niet om op 2 plaatsen tegelijk te zijn

10.00 decentraal portefeuillehoudersoverleg Welzijn

13.00 gesprek over moskee

14.00 Staf Openbare Orde en veiligheid

tussendoor jurering ontwerpwedstrijd

16.00 Opening Kunsttentoonstelling In de Revalidatiekliniek RCA

17.00 Portefeuillehoudersoverleg BOI (ICT)

20.00 MR-Vergadering Basisschool AMGS

Het klinkt veel, maar heb er wel zin in. Vanmiddag heb ik al de kampeerspullen in de auto gezet om vrijdagmiddag een lang weekend te gaan kamperen, die gedachte helpt aanzienlijk.


maureau