Op pad

Donderdagochtend was ik te gast bij het echtpaar Alberti dat recent hun 60 jarig huwelijksfeest had gevierd. Met de felicitaties een cadeautje en een plantenbakje ga ik dan altijd even langs. Een van mijn favoriete “klusjes” want ik voel me dan echt ambassadeur van Oud-West, mensen vinden het altijd leuk en ik krijg vaak de prachtigste verhalen van mensen die vaak al hun hele leven in Oud-West wonen. De laatste tijd gaat het vaak een beetje mis met de plantenbakken en wordt ik op pad gestuurd met een buitensporig formaat: slecht te hanteren en bovendien loodzwaar.  Ik laat het nooit bezorgen want dat vind ik onpersoonlijk, dienstauto’s hebben we niet en ik doe alles met veel plezier op de fiets.

Tijdens mijn worsteltocht met plant en fiets richting verzorgingstehuis Vondelstede liet ik


maureau