Kiezen

Vanavond kon ik kiezen:

Stukje over gisteren/voorbereiden voor morgen/voetbal kijken.

Vanmiddag was ik vrij:

Ik koos voor “moeders patatkraam deze woensdag eindelijk weer eens open”, het aanschouwen van een chocoladecakebak project door mijn dochter, daarbij vriendelijk geholpen door een lichtelijk in chocolade gedoopte jongste zoon vriendje, zelf stortte ik mij op zelf te maken erwtensoep en overhoorde mijn dochter over haar kennis van de romeinse keizers (die is aanmerkelijk parater dan de mijne, maar ik heb dan ook geen proefwerk morgen).

Ik aanschouwde de chaos van twee grote bakken Lego met twee tevreden jongetjes in het midden.

Alle culinaire gebeurtenissen lieten twee afwasmachines draaien en meer dan de krant lezen zat er verder niet in.

Ik keek vanavond dus geen voetbal, schreef geen stukje over gisteren en bereidde netjes voor. Dat stukje rijpt en ik heb een lekkere dag achter de rug.


maureau