Bijna op vakantie perikelen

De laatste 24 uur voor de vakantie waren hectisch. Overdag nog volop staf en spreekuur.

Ik kreeg een mooie maquette die eigenlijk voor collega Werner bedoeld was. Indiener kon niet langer wachten maar beloofde mij na de vakantie bij Werner terug te komen. Ondertussen logeert de maquette op Werners kantoor.

Mijn laatste afspraak was met de bomen actie mensen uit de Bilderdijkstraat. Zoals te voorzien kon ik ze geen nieuwe inzichten bieden. We konden toch nog wat verhelderen en de bezwaarprocedure nauwgezet doornemen.

Eenmaal thuis zwaaiden we Lotte uit op kamp, crashte ik daarna nog net even op de valreep mijn website, moesten nog de laatse mailtjes en vroeg naar bed want om half zes moest Mick naar Hoek van Holland voor zijn eerste interrail avontuur.

Gelukkig wist mijn weblogtoolvriendelijke webhoster mijn zelf veroorzaakte crash en daaropvolgende spamattack nog vakkundig te repareren zodat ik toch met gerust hart op vakantie kon


admin