Fabchannel wint weer

Vandaag via meerdere kanten hetzelfde leuke nieuws in mijn postvak over een van mijn favoriete internettoepassingen:

Fabchannel.com wint Prix Europa 2005

“Tijdens de Prix Europa 2005 Award Ceremony zaterdagavond in Berlijn is Fabchannel.com uitgeroepen tot beste Europese internetproductie van 2005 en beloond met de Internet Exploration Award en een geldbedrag van 6.000 Euro.

Juryleden van de dertig genomineerde Europese internetinitiatieven hebben elkaars werk gedurende drie dagen beoordeeld op de criteria: concept, design, convergentie, gebruiksvriendelijkheid en overall appeal. Fabchannel.com kwam op al deze punten als winnaar uit de bus.

De lofrede van de jury klonk als volgt:

De toekomst van het internet zal ons verrassen en verbazen. Er zijn pioniers die de weg zullen wijzen en de winnaar van de Internet Exploration Award is


admin