Michels Digitale Meetlat

De GroenLinks kandidatenlijst langs de Digitale meetlat , verzorgd door Michel Klijmij.

Bloggen helpt en dat doe nog lang niet elke kandidaat, de GroenLinks Weblog bijhouden (heb ik kort gedaan meer als testuser met logervaring dan dat ik echt geloofde dat ik er twee blogs op na zou kunnen houden) helpt ook netzoals Hyven.

Ook zonder deze analyse, weet dat ik meer had moeten Hyven (heb pas te weinig vrienden, maar wel een zwaar complimenteuze opmerking van een leeftijdsgenote van mijn oudste zoon “dat zie ik mijn moeder nog niet doen”) en vind het helemaal goed dat dit soort netwerken een rol in netwerken, contact met de samenleving en verkiezingscampagneactiviteiten.

Hoe avondcomputerschermvullend en bloggend ik mijn dagen ook vaak weet te vullen, in de sociale netwerksoftware als Orkut en Hyves raak ik te snel mijn belangstelling kwijt om als een bezetene vrienden te gaan verzamelen.

Maar voor wie mijn vriendje/vriendinnetje wil worden, ik zit er wel hoor

Ook circuleren er ondertussen lijstjes van de favoriete top voor de lijst van GroenLinks:

Het lijstje van David Rietveld, Linda Voortman, Arnoud Boer en natuurlijk Michels eigen lijstjemet als unique selling point dat je via zijn website in een publiekspoll ook op mij kunt stemmen. Gaaf.


admin

1 COMMENT
  • xaviera

    Nou ik heb je maar even opgezocht via Hyves. Al deel ik je gevoel. Ik ben niet zo’n hyver šŸ™‚

Comments are closed.