Museumn8

Ik zal het meteen eerlijk toegeven:
ik heb geen museum van binnen gezien vanavond, mijn doel was deze keer even anders.
Wel door de stad gefietst: mensen in de rij om een kaartje te bemachtigen voor de nacht, groepjes mensen onderweg naar hun museum, rijen voor de diverse musea waar steevast toch zeker een vijfde van het publiek tourist was, veel jonge mensen, gemoedelijke sfeer in de rij:
iedereen onderweg ergens naar toe om iets te gaan doen waar ze zin in hadden
Dat gaf de stad een ontzettend leuke sfeer.


admin

1 COMMENT
  • Thea Willemsen

    Geachte mevrouw Maureau,

    Met dit bericht via uw site verzoek ik u vriendelijk ons uw e-mailadres te sturen. Stefan Vervaecke wil u graag informatie mailen, maar de berichten die wij tot nu toe hebben gestuurd aan de adressen die wij hebben gebruikt, kwamen retour met een foutmelding.

    Hartelijke groeten mede namens Stefan,

    Thea Willemsen

Comments are closed.