Verstoken

Kon ik toch niet bij mijn eigen weblog…….. 't zijn en blijven computers en dan gaat er wel eens iets mis. Iets of iemand, of ikzelf, of een duistere kracht had mijn inlogfile gecorrumpeerd.

24 uur verstoken van mijn dagelijkse uitlaatklep.

Gelukkig bood mijn webhoster hulp.

En…..gelukkig werd ik de afgelopen 24 uur meer dan uitermate beziggehouden in de offline world (dat klinkt raar, want het is wel minstens ook de echte), dus voor mij geen zweethandjes of andere ontwenningsverschijnselen.

Nu, een x aantal erg leuke bezigheden later (die waren toch nog niet geautoriseerd voor publicatie, dus dat scheelt), een x aantal gedichten en een x aantal plakbandworstelingen (nou heb ik eindelijk genoeg plakband, ga ik me lopen storen aan het feit dat elk stukje zorgvuldig afgebeten en aan het bureau vastgekleefde plakband daar onmiddelijk in zijn geheel op gaat lopen plakken terwijl het toch maar voor de helft moet) later, ben ik eindelijk weer online en vertelt de klok me dat ik nodig offline en inbed moet.


admin

1 COMMENT
  • astrid

    ga dan ook gewoon lekker slapen.knuf Astrid

Comments are closed.