Van bandjes boeken tot taarten bakken

Bijna aan het eind van een wel heel diverse week genieten.
Vanuit het werk aan de slag met dingen waar ik mij eerder in het leven niet heel erg mee bezig hield: administratiekantoren, notaris, stichting en het inrichten van een digitale leeromgeving.
Ondertussen besluiten 2 van mijn kinderen achter elkaar “niet zo heel erg” ziek te worden. Ze zijn zelden ziek, maar toevallig toch wel vaak als Marco net even in het buitenland zit. Samen zochten we naar een logische verklaring maar we kwamen niet verder dat ze hun moeder dan ook even met alle aandacht voor zich alleen willen hebben en dit ze kennelijk de beste manier lijkt.
Gelukkig kan ik tegenwoordig mijn werk gemakkelijk vanuit huis doen, zeker omdat er ook veel s’avonds kan en heb ik na het altijd drukke politieke bestaan beslist nog wel wat in te halen in er zelf zijn ipv een oppas als er kinderen ziek zijn.

Dus werkte ik maandag en dinsdag grotendeel thuis en kropen we woensdag lekker samen op de bank, bakten de zieken twee taarten en mailde ik mijn mailtjes op de momenten dat de taart in de oven stond.

Ondertussen begeef ik mij ook als nieuweling op het pad van het boeken van bandjes, want zaterdag voor de vergadering van de Pinksterkamporganisatie moet het huiswerk wel weer gedaan zijn: huiswerk, thuiswerk en huiselijk.


admin