De Band 1

De ontvangst

Mijn enthousiaste stukjes over Pinksterkamp worden steevast te lang, dus dan maar in delen.
Ik heb net de laatste restjes modder onder mijn nagels weggehaald (opruimen in de regen).
Het thema “De Band” voor het Nivon Pinksterkamp deed het helemaal:
Met Job Cohen als openingsspreker, die daarnaast ook nog Twister speelde met de jongeren, in debat ging over de gevaren van alcohol, een fotowedstrijd over de band die prachtige foto’s opleverde (binnenkort te zien op de website), ruim 800 bezoekers, een jongerenveld met lounge en fantastische begeleiding vanuit Nivon Jong, heel veel zingen, multimedia maken, karaoke, disco, muziekinstrumenten maken, circus Poeha, salsadansen, jumpstylen en heel veel muziek.
Ik liep heen en weer tussen de band met mijn familie op het veldje en de band met de medeorganisatoren.
Als vanouds een groot feest. Het meehelpen bij de organisatie maakte het feest alleen nog maar groter.
Volgend jaar gewoon weer.


admin