Mooi op het Internet


Terug van het zeilen wacht er veel moois op het internet: de strategiewiki voor het GroenLinks toekomstpanel, meteen druk bezocht want eigenlijk lag de deadline voor het adoptiehuiswerk op vanochtend 10 uur en verhield zich dat slecht met mijn langzame op gang komen en het lange weekend zeilen.
Omdat er tussen het werken ook gespeeld mag (moet) worden nu maar eens even goed gekeken naar de internetregistratie van de Holland Festival voorstelling Sharing The Same Shade.
Afgelopen woensdag was ik getuige van de voorstelling en registratie die nu hier te bekijken is.
De voostelling zelf was een enorm dynamisch spektakel waar opeen langgerekt podium een breedbeeld aan prikkels werd neergezet, ik had ter plekke bijna medelijden met de cameramensen die dat allemaal moesten proberen te vangen.

Na afloop van de voorstelling en bij het terugzien van een stukje beelden, bleek die angst onterecht: de dynamiek spetterde van het scherm en ik kan me goed voorstellen dat je hier thuis ook gefascineerd naar kunt kijken als je er niet bij bent geweest.
De stemming na afloop was feestelijk en de betrokkenen poseerden trots/gewillig/gelaten.

Op deze manier kan er nog veel meer mooie cultuur het internet op.


admin