Linda of de Volkskrant

Temidden van de plattelandsrust van de Achterhoek – slechts regelmatig verstoord door voortijdige carbietejaculaties bij wijze van folkloristisch vuurwerk- en uitjes als zwemmen en bowlen om het activiteitenpeil van het gezelschap op peil te houden, lezen we krant na krant na krant. Lijstjes, overzichten, voorspellingen en evaluaties: een geweldig jaar volgens het Volkskrantmagazine, een rotjaar volgens de Rubiaans gephotoshopte Linda. Ik aarzel, kies voor de kwaliteit van de Volkskrant, maar dan wel omdat zij “geweldig” gebruikten voor de condition humaine die door hen in een objectieve manier als jaarlijks beter wordend wordt geduid, zelfs als je de geweldsconflicten meerekent. Was me een tikkeltje t e positief, maar in dat denken wordt volgend jaar alleen maar beter.
Als we daar nou eens met zn allen voor gaan, richt dat een boel energie de goede kant op.


admin