Vrijwilligersfeest in Oud-West

Sinds 6 jaar bedanken wij jaarlijks de vrijwilligers in ons stadsdeel met een vrijwilligersfeest. Onze afdeling Welzijn verandert tijdelijk in evenementenbureau en elk jaar weer proberen we een geslaagd programma in elkaar te draaien. Vorig jaar zaten we in de Hollandse Manege, prachtige entourage, maar helaas was het koud en waren de kunstzinnige acts moeilijk te volgen. Dit jaar zetten we afgelopen zaterdag alles op alles om de mensen weer een “warm” onthaal te geven met acts waar ze van konden genieten.  Dat leidde tot een onheroepelijke polonaise op “Heb je even voor mij”, onze acts bleken daarmee een passende concurrent voor Het Songfestival waar we die avond tegen op moesten boksen.

We werden uitstekend ontvangen bij Speeltuinvereniging Bilderdijkpark, waar ongeveer 225 van de 1300 vrijwilligers uit ons stadsdeel meefeesten. Een bijzondere thuiswestrijd was het voor de speeltuinvereniging toen ik Mevrouw Lenie Ruh


maureau