Tropenrooster vergaderen

Dinsdag vergaderen van 9 uur ’s ochtends tot 23.45 nagenoeg aan een stuk door.

Voor onze middagsessie met het DB – expres weg van kantoor om niet gestoord te kunnen worden, zaten we op locatie in Oud-West bij hotel De Filosoof om te praten over de ombuigingen voor volgend jaar. Vanwege het lekkere warme weer gunden we onszelf deze keer de luxe om in de tuin te vergaderen. Dat kon gelukkig omdat we de enige tuingebruikers waren. Beslissingen nemen over ombuigingen is geen lichtvoetig onderwerp, vraagt veel aandacht en samenwerking. Daarbij de schoonheid van de tuin, geruis van een fonteinje en zo af en toe het gehinnik van een paard uit de naburige manege, maakten de omstandigheden waaronder we deze gesprekken voerden in ieder geval ideaal. Het resultaat van de middag heeft er zeker niet onder geleden.


maureau