Terug

De getallen van de Bingo hoor ik weer afroepen door het achterraam, baantjes trekken weer in het binnenbad, een scherm vol te beantwoorden mails voor mij.

Amsterdam mooi, half bewolkt, toch wat stinkend vanwege de vuilophaalstaking.

Staartje van Sail meegepikt bij de ontvangst van stadsdeel Zeeburg op de clipper De Stad Amsterdam.

Terug dus.

Het was de vakantie van zon, zwembad, bergen, zee op vertrouwde plek.

Maar ook de vakantie van U2 in Nice, gezinswijs meezingen met Oud-West in de auto, Pink Martini in mijn oren langs het zwembad, lange avonden op het terras, veel nieuwe mensen, Tim zwemmend zonder bandjes, bijzondere gebeurtenissen en totale ontspanning.

Ik plaats een foto van het zwembad omringd door bergen op mijn bureaublad en ben blij dat ik vlak voor de vakantie een groot beeldscherm gekocht heb.


admin