Werkbezoek van Aboutaleb aan het Fijnhouttheater

Donderdag was wethouder Aboutaleb op bezoek in Het Fijnhouttheater samen met Charlotte Riem Vis, woordvoerster Kunst en Cultuur van de gemeenteraadsfractie van de PvdA.

Als stadsdeelvoorzitter en stille ambassadrice van dit mooie theater in ons het multifunctioneel/multimediale Fijnhoutcomplex, genoot ik samen met de medewerkers en de VMBO leerlingen van het Berlage Lyceum die daar hun voorstelling aan het maken waren.

Ruim tijd voor gesprekken met de leerlingen, bezichtiging van het centrum en het verhaal van theaterleidster Sylvia Schoens.

De leerlingen legden uit over hun project, showden vol trots hun “The making of Weblog, filmden en interviewden de wethouder.

Ik verstopte mijzelf achter mijn camera, hetgeen heeft geleid tot een geannoteerd fotoverslag.

De aandacht van “de grote stadswethouder”voor dit mooie kleinschalige project, met haar kansen en problemen, de aandacht voor de leerlingen voelde volgens mij voor iedereen lekker en verdiend.

Dit kleine project kreeg al eerder grootstedelijke aandacht, ik voel mij nog steeds onverminderd trots op de mensen die dit voor elkaar en voor het voetlicht weten te krijgen.


admin