6 maart

En net toen ik dacht dat ik geen campagne meer kon zien, een SMSje van het stadsdeel of ik alsjeblieft niet wilde vergeten te gaan stemmen morgen en een mailtje van Hyves waar veel politici de weg naar de jonge kiezers gevonden lijken te hebben.

SMS van het stadsdeel: een nieuw middel in de opkomstbevordering. Ik vind het erg leuk dat we daar op ingezet hebben. Welliswaar zou ik het niet vergeten zijn en heb ik niet om het SMSje gevraagd, maar ik vind het mooi dat wij het voorbeeld smsje krijgen en de griffie ons van te voren waarschuwt dat ze onze 06 nummers uit hun bestand hebben gebruikt.

Straks nog het AT5 lijsttrekkersdebat en dan wordt het vanzelf morgen:

Ik hoop dat de AT5 poll klopt en Amsterdam morgen een Links antwoord geeft op de harde rechtse winter in het land en de akelig harde VVD campagne niet beloond wordt.

Ik bereid mij voor op:

stemmen

DB vergadering want ook dat gaat bescheiden door

Het openingswoord op de uitslagenavond

en een nieuw Oud-West politiek landschap.

Wat het gaat worden?

Bij ons doet de SP voor het eerst mee deze keer, ze staan stedelijk goed, dat gaat in Oud-West stemmen kosten voor de gevestigde partijen. Wie wat waar het meest, blijft nog even gissen. In ieder geval wordt dit niet gemakkelijk voor GroenLinks.

Havanna aan de Kostverlorenkade omdat Links in zijn totaliteit wint?

Een andere stemuitslag vanwege nieuwe bewoners?

Morgen om ongeveer tien uur s’avonds weten we het als de techniek ons niet in de steek laat.

Eerst hopen op goed weer om de opkomst te bevorderen en dromen van een warme lente voor Amsterdam en Oud-West.


admin