A day at the Picnic

Aansluitend op het Topstad voortgangsontbijt, volgde ik een dag uit de conferentie van Picnic 06, the cross media week.

Het hele gebied van de Westergasfabriek getransformeerd tot huishoudbeurs voor creatieven, picnicplaats, conferentiegasten omhangen met de I Amsterdam keycords als toegangsbewijs/betaalmiddel, overal draadloos en breedband internet beschikbaar en natuurlijk boys with toys:.

Ik volgde uit het overvolle programma het thema broadbanddreams over de toekomst van TV: daar niet alleen KPN en Liberty Global (UPC) die met hun massapubliek beiden hun schoonmoeders als ultiem voorbeeld voor het benodigde bedieningsgemak van hun toekomstige onwikkelingen namen (zeiden ze zelf), maar ook presentaties van de “New kids on the Block, waaronder ook Fabchannel.

Veel gehoord, veel beeld en presentaties gezien, veel idee


admin