3 juni opening Vondelpark openluchtpodium

Voor het eerst sinds lang weer bij de opening van het Vondelpark openlucht seizoen.
Het was weer erg druk als vanouds, veel security, nieuw volgens mij net als geen kinderen op het podium.
Het geluid was zwaar matig, maar gelukkig kende het publiek massaal de nummers van Acda en de Munnik zodat het geluid via het publiek toch verder droeg.

Verder was ik jarig vandaag maar vierde dat niet, tenminste dat dacht ik.
Man en kinderen zongen mij liefelijk uit bed en verblijden mij met een prachtige parasol voor op het dakterras, een DVD van de Kaiser Chiefs en mijn eerste HD DVD omdat mijn nieuwe computer dat aan kan.
De digitale community had ook lak aan het niet vieren: de felicitaties stroomden via Hyves email en sms binnen en ’s avonds werd ik in Second Life het middelpunt van een voor mij georganiseerd feest met champagne, taart met kaarsjes, ballonnen, rozen en spuitende champagne, gaaf.


admin