Persbericht van de fractievoorzitters

Bijna altijd worden de persberichten in ons stadsdeel uitgezet door het DB en geschreven door onze afdeling Communicatie.

Voor de besluitvorming rond De Hallen maakte de raad een uitzondering. Een gezamelijk persbericht van de fractievoorzitters.

Ik vind dat heel geslaagd.

 

Persbericht:

Amsterdam, 6 april 2005

Stadsdeelraad stemt in met plan voor De Hallen

Alle fracties in de Stadsdeelraad van Oud-West, met uitzondering van de fractie van De Groenen, hebben gisteravond 5 april ingestemd met het plan van het Dagelijks Bestuur voor het project De Hallen. Met de Stichting Culturele Hoofdstad Amsterdam (SCHA) starten binnenkort onderhandelingen voor een uitvoeringsovereenkomst ten bate van de ontwikkeling van de voormalige GVB-werkplaats tot een cultureel centrum. Voor de woningbouw zal het stadsdeel onderhandelingen starten met de projectontwikkelaar Deltaforte.
Rijksmonument
Het monument krijgt een culturele invulling met een tweetal theaters, een poppodium, een jazzclub en een bioscoop met circa 8 zalen. Naast deze voorzieningen is er in het monument onder meer plaats voor een bibliotheek, sportcentrum, kindercr


admin